Financiële dienstverlening

Beste financiële adviezen

Naast de advocatuur focussen wij ons ook op financiële dienstverlening richting ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat u als onderneming een gezond bedrijf kan runnen en hierbij niet teveel tijd kwijt bent aan de financiële administratie en loonadministratie. Wij zijn hiervoor geleerd en kunnen u voorzien van de beste financiële adviezen waar u echt wat aan heeft.

Payroll ofwel Loonadministratie

Bij Aqua Terra Law Firm kunt u ook terecht voor het uitbesteden van uw salarisadministratie. Een goede loonadministratie is zeer van belangrijk voor een bedrijf. Dit is onder andere van belang om geschillen te voorkomen tussen werkgever en werknemer, maar ook van belang om het opleggen van boetes te voorkomen na een BAB en SVB controle. Daarnaast dient dit ter voorkoming van onnodige aanslagen voor u en/of uw werknemers.

Wij kunnen u als bedrijf in deze ook van dienst zijn, zodat u zich echt kunt richten op slechts uw Core Business.

Ons motto is:
DELEGEREN AAN ONS WAT NIET BEHOORT TOT UW CORE BUSINESS!

Wij bieden tevens deze service aan als aanvulling op bedrijven die juridisch advies van ons afnemen. De combinatie van payroll en juridisch advies maakt het u als onderneming makkelijker, omdat u slechts te maken heeft met één externe partij voor belangrijke zaken. Uiteraard is het tarief voor u dan ook een stuk voordeliger.

Fiscaal advies

Heeft u een financieel gerelateerd probleem en wilt u graag sparren hoe dit op te lossen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag voor u naar een gepaste oplossing en daar waar gewenst, kunnen wij u doorverwijzen of in contact brengen met een derde die u hierbij het beste kan helpen. Belangrijkste is dat uw probleem natuurlijk wordt opgelost.

Debiteurenadministratie

Heeft u moeite om uw facturen betaald te krijgen en leidt u hierdoor vaak aan onnodige cashflowtekort? Dan kunt u bij ons terecht voor uw debiteurenadministratie en indien nodig dan kunnen wij het incassotraject opstarten. Kortom, voor uw gehele financiële administratie kunt u bij ons terecht.

Overzicht

Open chat
Powered by