Ons team

Aqua Terra Law Firm

Aqua Terra Law Firm is een toonaangevend en modern advocatenkantoor op Curaçao. Wij vinden ontwikkeling van het eiland erg belangrijk en dragen graag ons steentje hieraan bij. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij u van correct en volledig advies voorzien en waar nodig uw belangen in rechte behartigen.

Ons team bestaat uit:

mr Melanie Fowler-Davelaar

Melanie is afgestudeerd in 1996 zowel in Nederlands recht als in Notarieel recht. Ze heeft bij verschillende notariskantoren gewerkt als kandidaat-notaris. Daarnaast is zij werkzaam geweest als SVB jurist, heeft lesgegeven aan de UNA en ABC opleidingen & Training. Daarnaast heeft zij ook de opleiding ABC Legal Assistant mogen afronden.

In 2001 is ze ondernemer geworden en adviseert bedrijven en particulieren. Vanaf 2016 is zij werkzaam als advocaat. Ze oefent daarnaast verschillende nevenfuncties uit als Raad van Commissaris. Door haar brede kennis van het recht heeft zij onder andere CAO’s mogen maken voor verschillende bedrijven op Curaçao en heeft zij een brede financiële kennis van jaarcijfers en fiscale wetgeving.

Thervin Hous

Thervin is afgestudeerd in 2014 in de richting Bachelor Accountancy met een major Controlling. Daarnaast heeft hij de cursus Loonadministratie met succes mogen afronden.

Zijn werkzaamheden bestaan uit het allround adviseren wat er nodig is en het voorbereiden van rechtszaken, debiteurenadministratie, incassowerkzaamheden, payrolling. Het opstellen en controleren van jaarcijfers behoort tevens tot zijn werkzaamheden binnen het kantoor.

Open chat
Powered by