Gratis telefonisch consult

Elke dinsdagmiddag
15:00 en 16:00 uur

  • +5999 692 61 01
  • +5999 465 24 17
  • +5999 841 24 17

Vrijblijvend juridisch advies

Heeft u een dringende vraag of advies nodig over een juridische kwestie? Wilt u niet direct een advocaat inschakelen maar eerst even sparren? Geen probleem, want bij Aqua Terra Law Firm kunt u gebruik maken van een gratis telefonisch consult op Curaçao!

Iedere dinsdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur kunt u telefonisch contact met ons opnemen en staan wij u graag te woord voor een gedegen en gratis juridisch advies.

Wilt u buiten ons gratis telefonisch consult op dinsdagmiddag een afspraak met ons? Neem dan direct contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies op Curaçao

Iedere situatie is anders. Daardoor is het vaak best lastig om het antwoord op uw vraag via internet te vinden. Daarnaast is de kans klein dat deze situatie exact gelijk is aan de uwe. Wij vinden het belangrijk dat iedereen geholpen kan worden en daarom kunt u gerust uw vraag aan ons voorleggen. Wij zitten klaar om naar uw verhaal te luisteren en proberen u weer op weg te helpen.

U kunt met allerlei juridische vragen bij ons terecht. Onze kennis is allround en wij kunnen u van dienst zijn op diverse rechtsgebieden. Het telefonische contact is tijdens dit spreekuur geheel gratis en vrijblijvend. Uiteraard wordt er met alle informatie vertrouwelijk omgegaan.

Het kan ook zijn dat alleen advies niet voldoende is, maar dat er meer hulp nodig is. Wij kunnen goed inschatten of het voor u verstandig is om een advocaat, mediator of jurist in te schakelen. Aan de hand van uw vraagstuk kunnen wij u vragen om bij ons langs te komen op kantoor of een vervolgconsult in te plannen. Wij zullen er alles aan doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen!

Open chat
Powered by