[Kamer van Koophandel]
[Directie Arbeidszaken]
[Centrale Bank]
[Inspectie der Belanstingen]
Het Arbeidsrecht is zeer van belang om hiervan kennis van te hebben aangezien door het verwerven van kennis kan er veel problemen voorkomen worden en hiermede uiteraard tijd en geld bespaard worden.

We geven zowel een cursus Arbeidsrecht"N-variant" ofwel Normaal -variant alsmede een cursus Arbeidsrecht Cao-variant. De Cursus zal op vrij hoog niveau worden gegeven aangezien onze wetgeving en jurisprudenties aan de orde zullen komen.

De " Normaal" variant" kan iedereen volgen, maar specifieke wetgevingen zoals bij horeca bedrijven komen niet aan bod, tenzij het betreft een cursus die aan een horecabedrijf gegegeven zal worden. In dat laatste geval zal dan de cursus wel op maat worden gemaakt voor het specifieke bedrijf. De specifieke wetgeving voor horecabedrijven kunt u op onze  Wetgeving pagina vinden.
Deze laatste cursus is meer bedoeld
voor personen die werkzaam zijn bij bedrijven die CAO hebben.

In de tweede helft van 2014 zullen wij de cursussen
Arbeidsrecht "N- variant" en
Personeelsreglement opstellen organiseren op Curacao
Bedrijven die onze cursus van Arbeidsrecht (Normaal- variant en CAO- variant) gevolgd
hebben zijn o.a:
BDO Galveras Accountants & Adviseurs
Maduro & Curiel's Bank (Curacao & Bonaire)
Selikor
Bonaire International Airport (BIA)
Stichting Mariadal (hospitaal Bonaire)
Post NV
Universiteit van de Nederlandse Antillen
Isla NV
Hucor Holding
Curacao Pharmacal Company
Aqualectra
Curoil
Den Laman Condominiums
Total Rent a Car Bonaire
Amicorp
Hilton Curacao ..... en anderen bedrijven
Rina Langguth HR functionaris
KTK

Ik ben op vele cursussen van Arbeidsrecht geweest, maar ik krijg nooit het bewijs wat waar staat, als gevolg dat ik vaak niet kan bewijzen-terwijl ik met alle zekerheid weet dat een geval op een bepaalde manier gerelegd dient te worden. Eerlijk gezegd wenste ik daardoor niet naar deze cursus te komen.
Ik ben toch zeer tevreden dat ik beslote
n heb om de cursus Arbeidsrecht CAO-variant te volgen aangezien ik nu het bewijs heb gekregen waar wat staat in de wet. Ik ben hierdoor uiterst tevreden met de tools die ik nu heb gekregen in de cursus en kan iedereen deze cursus aanbevelen.


Als ik eerder naar deze cursus Arbeidsrecht CAO-variant zou zijn gekomen, dan zou ons CAO er anders hebben uitgezien, want dan zou ik de juiste tools hebben gehad om een CAO te hebben aangegaan.
Ik ben uiterst tevereden over de cursus en zou iedereen deze cursus aanbevelen.

Annaliza Manuel PZ functionaris
Taams Kliniek